Osumnjičen da je nelegalnim iskopavanjem šljunka „zaradio“ više od milion KM

J. Sa.
Osumnjičen da je nelegalnim iskopavanjem šljunka „zaradio“ više od milion KM

DOBOJ – Miloš P. iz Doboja osumnjičen je da je kao odgovorno lice jedne firme u ovom gradu naložio zaposlenima da za njegovu korist i korist privrednog društva vrše eksploataciju šljunka sa više parcela koje su smještene uz vodotok rijeke Bosne, čime je ukupno ostvario protivpravnu imovinsku korist od 1,4 miliona KM potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale osumnjičenog da je policija Okružnom tužilaštvu Doboj podnijela izvještaj o krivičnom djelu nezakonito postupanje u privrednom poslovanju i krivično djelo protivpravno zauzimanje i eksploatacija prirodnih bogatstava i dobara od opšteg značaja.

- Za lice M. P. postoji sumnja da je kao odgovorno lice u jednom privrednom društvu na području grada Doboja, bez odobrenja nadležnih institucija naložilo zaposlenima da za njegovu korist i korist privrednog društva vrše eksploataciju šljunka sa više parcela koje su smještene uz vodotok rijeke Bosne na teritoriji grada Doboja, čime je u periodu od januara 2017. godine pa do kraja 2021. godine, ostvario protivpravnu imovinsku korist za navedeno privredno društvo u iznosu od 1.403.350KM – pojasnili su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana