Opljačkane benzinske pumpe u Čađavici i Svodni: Lopovi odnijeli cigarete i novac

Srna
Opljačkane benzinske pumpe u Čađavici i Svodni: Lopovi odnijeli cigarete i novac

MRKONjIĆ GRAD - Iz benzinske pumpe u mjestu Čađavica, opština Ribnik, nepoznato lice ili više njih ukralo je veću količinu cigareta, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona je navela da je Policijskoj stanici Ribnik juče prijavljeno da su otuđene cigarete, a policijski službenici ove stanice izvršili su uviđaj.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa - istakla je Vulinova.

Prema njenim riječima, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Mrkonjić Grad, juče je evidentirano jedno krivično djelo, dok nije bilo narušavanja javnog reda i mira, kao ni saobraćajnih nezgoda.

Iz objekta benzinske pumpe u Svodni kod Novog Grada ukradena je veća količina cigareta i 400 KM, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor i rad na rasvjetljavanju krivičnog djela i pronalaženju izvršilaca je u toku, navodi se u saopštenju.

Policiji je prijavljeno da je krivično djelo izvršeno u noći između ponedjeljka i utorka, 14. i 15. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana