Oglasio se otac male Danke: Poslao poruku advokatima osumnjičenog

Agencije
Oglasio se otac male Danke: Poslao poruku advokatima osumnjičenog

BEOGRAD - Dejan Dragijević, osumnjičen za ubistvo djevojčice Danke Ilić u Banjskom Polju, sada negira sve optužbe koje su mu stavljene na teret.

Otac nestale djevojčice Miloš Ilić oglasio se nakon saslušanja i navodi da advokati uče osumnjičene za ubistvo.

Kako je "Informer" izvještavao, Dejan Dragijević, osumnjičeni za ubistvo djevojčice Danke Ilić, nakon što je iznio svoje lične podatke i detalje o svom kretanju kobnog dana. Dragijević je promijenio ploču, pa je danas tvrdio da nije ubio djevojčicu, kao i da je nije vidio na putu u Banjskom Polju.

Još veći skandal na današnjem suđenju predstavlja činjenica da je naveo i da je nije zadavio ni unio u automobil, a tijelo bacio na deponiju. Ova dramatična promjena u iskazu osumnjičenog izaziva dodatnu pažnju javnosti i ostavlja mnoga pitanja otvorenim.

Nakon ovih informacija koje su prenijeli mediji, oglasio se i otac Danke Ilić, Miloš za "Republiku".

"Eto vidite prosta posla, da ne kažem seljačka. I ti advokati što ih uče šta treba da rade za ovakav slučaj treba da se sramote svoje diplome. Sve će kad-tad izaći na vidjelo!", rekao je Miloš.

Novo saslušanje je zakazano na molbu osumnjičenog, koji je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i Srđan J. djevojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i tijelo bacili na deponiju.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin, Srđan J. je, nedavno na ponovljenom saslušanju negirao ubistvo djevojčice, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored Dejana Dragijevića i Srđana J, u ovom slučaju je osumnjičen i Dejanov otac zbog sumnje da pomogao svom sinu da premjesti tijelo djevojčice. Dejan Dragijević i Srđan J. se nalaze u pritvoru, dok je Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dragijevića je nedavno pušten da se brani sa slobode. Rođeni brat Dejana Dragijevića, Dalibor, je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju.

Tijelo djevojčice još nije pronađeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana