Oglasila se policija o strašnom zločinu koji je potresao Hrvatsku i region

GS
Oglasila se policija o strašnom zločinu koji je potresao Hrvatsku i region

ZAGREB - Zagrebačka policija se oglasila povodom zločina koji je šokirao Hrvatsku i region, u kojem je Goran Knežević iz Žepča sinoć sjekirom napao bivšu ženu i ubio jednoipogodišnju djevojčicu.

Policiju je prvo nazvala žena (42) i prijavila zlostavljanje alkoholizovanog bivšeg supruga.

Nakon toga uslijedilo je još nekoliko poziva. Policija je na mjestu zatekla ozlijeđenu ženu i dijete i davala im prvu pomoć

Navode kako su u srijedu u 20.26 sati dobili više poziva koji su upućivali na nasilje u porodici na području naselja Žitnjak.

"Prvi je poziv uputila žena - žrtva starosti 42 godine - te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholizovanog  bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom" navodi se u saopštenju.

Nakon prvog poziva je policija krenula na teren i utvrdila da je 43-godišnjak sjekirom udarao majku i dijete u glavu. Bile su u teškom stanju, a policajci su im odmah na mjestu događaja počeli pružati pomoć. 

Nakon toga ih je Hitna prevezla u bolnicu. 

Iz policije navode kako se muškarac udaljio i pobjegao u automobilu.

"Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u saobraćajnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je uviđaj od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za uviđaj PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o samoubistvu. U ranim jutarnjim satima, 5. januara 2023. godine zaprimljena je informacija da je dijete od zadobijenih povreda  preminulo" naveli su iz PU zagrebačke. 

Žena se nalazi u teškom stanju u bolnici, a djevojčica koju je napao je preminula.

Ubica je nakon napada pobjegao BMW-om njemačkih registracija.

Kako doznaje Jutarnji list napadač je, dok se vozio po zagrebačkoj zaobilaznici, nazvao brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na što mu je ovaj navodno odgovorio: ‘Ili se sam ubij ili ću te ja‘.

Naime, nakon tog poziva ubica je sebi okončao život, bacio se pod kamion.

 

 


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana