Oduzeti heroin i marihuana

J. Sa.
Oduzeti heroin i marihuana

PRIJEDOR – Z. T. iz Prijedora uhapšen je nakon što je policija kod njega pronašla 30 grama heroina i zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da je osumnjičeni uhapšen u aktivnostima službenika Policijske uprave Prijedor radeći na sprečavanja zloupotrebe opojne droge.

- Pretresom stambenih prostorija koje koristi osumnjičeni pronađena je i oduzeta smeđa praškasta materija koja asocira na heroin ukupne bruto mase 30 grama. Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog nadležnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo – saopšteno je iz policije.

Dodaju da je u odvojenoj akcije službenika Policijske stanice Novi Grad uhapšen je i S. R. iz Bosanske Krupe kod kojeg je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja asocira na marihuanu ukupne mase 6,68 grama.

-Protiv istog će Tužilaštvu BiH biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo neovlašteni promet opojnim drogama po Krivičnom zakonu BiH – naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana