Oduzeta dva neregistrovana kombija

Srna
Foto: Ilustracija

GRADIŠKA- Policija u Gradišci oduzela je dva neregistrovana kombija od lica S.Z. iz Sarajeva i S.K. iz Bosanske Krupe, višestrukih povratnika u činjenju prekršaja.

Lice S.Z. upravljalo je bez važeće vozačke dozvole neregistrovanim kombijem marke "mercedes" na kojem su se nalazile prepravljene registarske oznake, dok je lice S.K. prije sticanja prava upravljalo neregistrovanim kombijem marke "transpporter" na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake.

Provjerom u registru novčanih kazni utvrđeno je da S.Z. duguje 3.686 KM, a S.K. 9.029 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kombije su juče zaustavili pripadnici Granične policije Gradiška u mjestu Vrbaška, a dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka izjasnio se da, nakon kompletiranja predmeta, protiv lica S.Z. bude podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu falsifikovanje isprave, dok će nadležnom sudu protiv oba lica biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana