Oduzeta droga i dva vozila

SRNA
Oduzeta droga i dva vozila

ZENICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Zeničko-dobojskog kantona oduzeli su dva automobila od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja, te određenu količinu droge, novca i oružja.


Ova dva lica uhapšena su u okviru pojačanih aktivnosti s ciljem unapređenja stanja bezbjednosti u svim segmentima.

Policija je u srijedu, 27. marta, prilikom kontrole saobraćaja u ulici Patriotske lige u Zavidovićima, privremeno oduzela "audija" od muškarca iz ovog mjesta čiji su inicijali A.V. jer je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom "B" kategorije.

Provjerama je utvrđeno da na ime neplaćenih kazni duguje 5.929 KM, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Kantonalan policija pretresla je stan i prostorije koje koristi A.V, u ulici Abdul Vehaba Ilmahije u Zavidovićima, te pronašla 176,85 grama marihuane, upakovan spid, digitalnu vagu, drobilicu, vazdušnu puška kalibra pet milimetara i 410 KM.

Lice A.V. uhapšeno je zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge A.V.

Policija je istog dana u mjestu Novi Šeher kod Maglaja od muškarca R.J. /51/ privremeno oduzeto "mercedesa" jer je utvrđeno da je njegova vozačka dozvola deponovana, te da za kazne duguje 3.889 KM.

Protiv ova dva vozača biće dostavljeni zahtjevi Opštinskom sudu u Zavidovićima za pokretanje prekršajnih postupaka uz prijedlog za izricanje zaštitne mjere oduzimanja vozila zbog počinjenih prekršaja i ugrožavanja javnog saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana