Oduzeta četiri automobila, vozači duguju više od 54.000 KM

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo privremeno su oduzeli četiri vozila od četvoro višestrukih povratnika u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja, koji zajedno imaju 54.165 KM neplaćenih kazni, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Policija je jutros u opštini Ilidža kontrolisala vozilo “seat” kojim je upravljao A.L iz Sarajeva , /29/, a provjerama je utvrđeno da upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje.

Ustanovljeno je da je na ovom vozilu istekla registracija, te da A.L. u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 6.646 KM.

Policija je od dvadesettrogodišnjeg muškarca čiji su inicijali E.H. juče oduzela automobil “seat” u sarajevskoj opštini Novi Grad, jer je utvrđeno da je vozilom upravljao prije sticanja prava na upravljanje.

Utvrđeno je i da vozilo nije registrovano i da su na njemu postavljene nepripadajuće registarske tablice, a da u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija E.H. ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 5.840 KM.

U sarajevskoj opštini Centar prilikom kontrole vozila “golf” kojim je upravljao M.S. (45), policija je utvrdila da je ovaj vozač voziio u vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane, a da u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 23.545 KM.

Policija je u opštini Vogošća kontrolisala vozilo “reno”, sa nepripadajućim registarskim tablicama, kojim je upravljao muškarac iz Sarajeva čiji su inicijali K.O. (31).

Utvrđeno je da vozilo nije registrovano, te da K.O. upravlja bez važeće vozačke dozvole i da u registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija ima dug po osnovu neplaćenih kazni u iznosu od 18.133 KM.

Protiv svih ovih vozača biće podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana