Odbio da pomjeri „audi“ sa pješačkog, pa se potukao s policijom

Nebojša Tomašević
Foto: Ilustracija

KNEŽEVO – Kneževljanin D.L. osumnjičen je da je parkirao automobil na pješčki prelaz, a kada je stigla policijska patrola on je odbio da pomjeri automobil, te je policajcima pružio otpor tokom čega je povrijeđen pa je završio u bolnici, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka sve se desilo juče,a  D.L,. na teret stavljaju krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

- Policijski službenici su na pješačkom prelazu uočili parkirano vozilo „audi“ u kojem se nalazilo  lice D.L. koje je odbilo da ukloni vozilo sa pješačkog prelaza, da se odvgrne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, te da policijskim službenicima na uvid pokaže lična dokumetana i izađe iz vozila. Lice je pružilo pasivni, a potom i aktivni otpor policijskim službenicima prilikom lišenja slobode- stoji u saopštenju.

Dodaje se da su tom prilikom povrijeđeni policijski službenici, kao i navedeno lice, kojem je ljekarska pomoć ukazana na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana