Novi detalji krvavog pira pod Petrova: Komšiju ubio s leđa sa šest hitaca

Jasmina Salopek
Novi detalji krvavog pira pod Petrova: Komšiju ubio s leđa sa šest hitaca

PETROVO – Obdukcijom je utvrđeno da je Radislav Nedić (64) iz sela Kakmuž kod Petrova, na koga je juče usmrtio prvi komšija Radomir Radovanović (52), pogođen sa šest hitaca, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Kako saznajemo, Radovanović je u svog komšiju dok mu je ovaj bio okrenut leđima ispalio rafal iz automatske puške. Nesrećni čovjek zadobio je ukupno šest prostrijelnih rana i to u grudnom košu, u predjelu glave i lijeve ruke, kao i okrznuće prsta lijeve ruke.

Radovanović je  u ovom krvavom piru ranio Dražena Dujkovića (43) te potom otišao u svoje dvorište gdje se ubio pucajući sebi u glavu. Dujković nije životno ugrožen.

Motiv ovog krvavog zločina je, kako je „Glas“ već objavio, sukob sa komšijama u vezi sa lokalnim putem koji je navodno prelazio preko njegove zemlje. Kako su rekli naši izvori, napadač je došao u dvorište Dujkovića sa kojim je imao nesuglasice.

- Ubijeni Nedić vjerovatno i nije bio meta napadača, ali se tu našao kada je Radovanović potegao pušku - rekli su naši izvori.

Portal Srpskainfo objavio je da su u tom trenutku tu bila još dvojica komšija, ali su oni na sreću uspjeli na vrijeme pobjeći od Radovanovića.

Naš izvor rekao je juče da su nesuglasice Radovanovića sa ljudima koje je napao trajale duži vremenski period, a živjeli su u kućama koje su jedna uz drugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana