Nije bilo pokušaja otmice djeteta, ne objavljivati neprovjerene informacije

Srna
Nije bilo pokušaja otmice djeteta, ne objavljivati neprovjerene informacije

ZVORNIK - Policija je utvrdila da nije bilo pokušaja otmice djeteta u zvorničkom naselju Ulice, a do sada nisu potvrđeni ni navodi prijave žene iz Milića da je nepoznato lice iz vozila pokušalo da slatkišima "namami" njeno maloljetno dijete, te se nastavlja dalji rad, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Postupajući po operativnim saznanjima da je danas nepoznato lice iz plavog kombija navodno pokušalo oteti dijete u mjestu Ulice, policija je utvrdila da pokušaja otmice nije bilo.

Policajci su identifikovali navedeno vozilo i lice čiji su inicijali D.L. iz Zvornika koje je njime upravljalo, te je utvrđeno da se vozilo na lokaciji u mjestu Ulice zaustavilo zbog propuštanja autobusa u saobraćaju i da nije bilo nikakvog kontakta vozača sa djetetom.

Iz policije napominju da ovaj događaj niko nije prijavio Policijskoj upravi Zvornik.

U saopštenju se navodi da u vezi sa prijavom žene čiji su inicijali S.A. iz Milića da je juče nepoznato lice iz vozila pokušalo da slatkišima "namami" njeno maloljetno dijete, policajci do sada nisu potvrdili navode ove prijave, te nastavljaju dalji rad.

Iz Policijske uprave Zvornik apeluju da građani i mediji ne šire neprovjerene i netačne informacije kojima se dodatno uznemirava javnost i diže panika.

Pripadnici ove uprave nastavljaju da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem zaštite građana i održavanja povoljnog stanja bezbjednosti na području u nadležnosti ove uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana