Nestao Pero Petković, policija moli za pomoć

G.S.
Foto: MUP Republike Srpske

BIJELjINA - Policija je uputila poziv građanima u vezsi sa Perom Petković (74) iz mjesta Popovi kod Bijeljine koji je nestao je prije tri dana.

“PU Bijeljina poziva građane da, ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja to prijave prijave najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 122, kako bi se lice što prije pronašlo”, apeluju u policiji.

Pojašnjavaju da je Petković nestao nakon što se udaljio od kuće u nepoznatom pravcu.

“Na osnovu izjave brata, radi se o dezorijentisanom i bolesnom licu, visine oko 170 cm, težine oko 65 kilograma, sijede kratke kose - ošišan sa visokim zaliscima, oči svijetle. Na sebi je imao majicu kratkih rukava sive boje, donji dio trenerke crne boje, plave papuče i crne kratke čarape”, navode u PU Bijeljina.

Nakon prijave nestanka policija u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzima sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

“Treći dan za redom u toku je uža i šira pretraga terena u mjestu Popovi, gdje pored policijskih službenika PU Bijeljina učestvuju i pripadnici Gorske službe, Civilne zaštite, porodica i mještani”, prenosi ATV. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana