Nestala maloljetnica, porodica i policija mole za pomoć

GS
Nestala maloljetnica, porodica i policija mole za pomoć

ZENICA - Ena S. (16) iz Zenice nestala je u utorak oko 20 sati, a policija je jutros primila prijavu i angažovala službenike u potragu za njom.

Enina majka Aldijana je na Facebooku objavila status u kojem je navela da je njena kćerka nestala sinoć oko 20 sati te da joj je ugašen i mobilni telefon zbog čega ne mogu ostvariti nikakav kontakt.

"Ima pjegice, dugu smeđu kosu. Imala je smeđu majicu kratkih rukava, biciklističke sivo-crne s bijelim. Vitka je, visoka 165 cm", objavila je na svom statusu.

Glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Alić potvrdila je prijavu nestanka djevojčice.

"Danas, u 11 sati, u dežurnog službi Policijske stanice Crkvice je od strane porodice prijavljeno udaljavanje od kuće malodobne S. E. Nakon zaprimljene prijave, od strane policijskih službenika se poduzimaju radnje na pronalasku lica", kazala je Alić.

Ukoliko prepoznate djevojčicu, porodica i policija mole da to prijavite majci Aldijana Džanić ili obližnjoj policijskoj stanici, prenosi Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana