Stravična nesreća u Derventi: "Audijem" pokosio pješaka i pobjegao

J.Sa.
Stravična nesreća u Derventi: "Audijem" pokosio pješaka i pobjegao

DERVENTA – Pješak S. M. (62) iz Dervente poginuo je u saobraćajnoj nesreći kada ga je vozilom "audi" udario prnjavorčanin Danijel Ž. (42), koji je potom pobjegao sa mjesta nesreće, saznaje "Glas Srpske".

Prema nezvaničnim informacijama, policija je osumnjičenog pronašla jutros oko pet časova uz pomoć snimaka video-nadzora i u saradnji sa Policijskom stanicom Prnjavor.

Kako saznajemo, pješak je preminuo na licu mjesta, a pronašao ga je slučajni prolaznik koji je obavijestio policiju.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, navodeći inicijale, da je osumnjičei uhapšen zbog sumnje da je počinilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

-U mjestu Lug kod Dervente u ponedjeljak je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo nepoznato lice sa nepoznatim vozilom koje se udaljilo sa mjesta saobraćajne nezgode i pješak lice inicijala S. M. sa područja grada Derventa koji je tom prilikom smrtno stradao – saopštili su iz policije.

Dodali su da je radom na terenu policija identifikovala i uhapsila D. Ž. zbog sumnje da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode.

-Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Derventa, a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica inicijala D. Ž. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu – naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana