Uhapšeni u akcijama "Transporter" i "Storidž" predati Tužilaštvu BiH, oduzet skupocjen mercedes

N.T.
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, uz visoke mjere osiguranja, dovezli su i predali u nadležnost Tužilaštva BiH osumnjičene i lišene slobode u nastavku aktivnosti u borbi protiv organizovanog kriminala u akcijama "Transporter" i "Storidž", objavljeno je na Internet stranici Tužilaštva BiH.

Policija je i jutros nastavila pretres u zgradi u ulici Jasenovačkih logoraša pored banjalučke Ugostiteljske škole u koju je juče "upala" u nastavku istrage u okviru akcija "Transporter" i "Storidž*

U ovoj akciji juče su uhapšeni Jelenko Knežević iz Banjaluke, te Bilećani Aleksandar Ivković i Mirjana Vujović zbog sumnje da su se bavili švercom narkotika, ali i zbog povezanosti sa naručiocima i počiniocima teškog ubistva načelnika krim-policije u Prijedoru Radenka Bašića.

Uhapšene povezuju i sa učestvovanjem u naručenom ubistvu počinjenom u Banjaluci. Prema nepotvrđenim informacijama, radi se navodno o naručivanju ubistva Slaviše Ćuluma, za koje se sudi Siniši Šakiću.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana