Napadnut načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić

Srna
Napadnut načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić

BRATUNAC - Načelnik opštine Bratunac Srđan Rankić danas je fizički napadnut u jednom bratunačkom kafiću, a policija je privela napadače, potvrđeno je Srni u opštinskoj informativnoj službi.

On je zadobio lakše povrede i slučaj prijavio policiji, koja je odmah reagovala i privela napadače.

Iz opštinske informativne službe su naveli da su Rankiću prišla trojica muškaraca koja su ga pitala “zašto priča da su oni lijepili plakate protiv njega”.

-Kada je on odgovorio da su to vidjeli odgovorni ljudi i prenijeli mu, osoba čiji su inicijali N.M. udarila je Rankića - naveli su iz opštinske informativne službe.

-Dva lica istih inicijala N.M. iz Bratunca, te G.S. iz Srebrence uhapšena su zbog sumnje da su fizički napala načelnika opštine Bratunac Srđana Rankića- rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Portparol Uprave Danijela Madžarević rekla je, navodeći inicijale, da Rankić obratio Policijskoj stanici u ovom mjestu da su ga danas fizički napala tri lica u ugostiteljskom objektu u Bratuncu oko 11.30 časova.

Madžarevićeva je dodala da je policija osumnjičena lica uhapsila oko 11.50 časova.

Ona je rekla da za sada nema informacija da li se napadnuto lice obratilo u Dom zdravlja radi ljekarske pomoći, ali je istakla da će sutra o svemu ovome imati više informacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana