Na prevaru uzeo novac za ilegalne ulaske u Srbiju

Srna
Foto: ILUSTRACIJA

ZVORNIK- Lice čiji su inicijsli V.T. iz zvorničkog naselja Branjevo kriminalistički je obrađeno zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo prevara, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Lice V.T. sumnjiči se da je 3. oktobra od D.I. iz Srbije i J.B. iz Gruzije uzelo oko 1.500 evra i njihova lična dokumenta s namjerom da im obezbijedi ilegalan prelazak u Srbiju, a nakon toga se više nije pojavilo, te je na taj način izvršilo krivično djelo prevara.

Policijskoj stanici Kozluk je navedenog dana oko 11.50 časova prijavljeno da se na obali Drine, u mjestu Donji Šepak kod Zvornika, nalaze dva nepoznata lica.

Policija je izašla na lice mjesta i pronašla dva nepoznata lica, nakon čegu su obavili informativni razgovor sa njima i utvrdili okolnosti pod kojima su ostali bez dokumenata.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se izvrše sve potrebne radnje na kompletiranju i dokumentovanju predmeta i podnese izvještaj za navedeno krivično djelo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana