Na ”Kastelu” privedene 33 osobe, zaplijenjene različite droge

ATV
Na ”Kastelu” privedene 33 osobe, zaplijenjene različite droge

BANjALUKA- Banjalučka policija uhapsila je preko vikenda 37 osoba zbog prekršaja iz oblasti zloupotrebe droga, od čega je čak 33 troje uhapšeno na manifestaciji koja se održavala na tvrđavi ”Kastel”.

U PU Banjaluka navode da su hapšenja sprovedena od 1. do 4. avgusta, a mahom se radilo o posjedovanju droge.

”Prilikom obezbjeđenja manifestacije koja se na tvrđavi „Kastel“ policijski službenici su prekršajno sankcionisali 33 lica, te pronašli i oduzeli određenu količinu različitih vrsta droga i to kokain, spid, marihuana, ekstazi, hašiš, mdma”, saopšteno je iz policije.

Dodaju da je juče uhapšen i D.K. koga su policajci uočili kako sa displeja mobilnog telefona konzumira bijeli prašak.

”Kod D.K. je pronađena i oduzeta određena količina bijelog prakša nalik kokainu. Uhapšena su i tri lica koja su tokom saobraćajne kontrole odbili da se podvgrnu ispitivanju na prisustvo opjnih droga u organizmu”, navode u PU Banjaluka.

Dodaju da je o svemu obaviješten jdežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje, a navedena lica su sankcionisana zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, Zakona o javnom redu i miru i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana