Na graničnim prelazima uhapšena lica koja potražuju sudski organi

Srna
Na graničnim prelazima uhapšena lica koja potražuju sudski organi

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Gorica uhapsili su lice čiji su inicijali D.V. /22/ za kojeg je provjerama utvrđeno da je osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i stavljanja u promet opjnih droga.

Granična policija je juče, kontrolom na izlasku iz BiH na graničnom prelazu Gorica, utvrdila da D.V. potražuje Opštinski sud u Sarajevu i Ministarstvo unutrašnjih poslova / MUP/ Kantona Sarajevo , saopšteno je iz Granične policije BiH.

U saopštenju se navodi da je uhapšeni predat službenicima MUP-a Kantona Sarajevo.

Na graničnom prelazu Gradiška, juče je pri ulasku u BiH uhapšeno lice čiji su inicijali V.S. /48/, za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona zbog teške krađe.

U saopštenju se navodi da uhapšeni, osim državljanstva BiH, ima i državljanstvo Holandije, te da je predat službenicima MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Dan ranije, u subotu, 11. septembra, na graničnom prelazu Šamac uhapšeno je lice čiji su inicijali D.P. /43/ nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

On je predat Okružnom centru sudske policije Bijeljina, navodi se u saopštenju.

Tog dana službenici Jedinice granične policije Višegrad, na graničnom prelazu Uvac, uhapsili su državljanina Srbije čiji su inicijali D.K. /28/ jer je utvrđeno da je MUP Kantona Sarajevo za njim raspisao potragu zbog ugrožavanja bezbjednosti.

Na prelazu Brod, isti dan uhapšen je i državljanin BiH čiji su inicijali D.O.D. /29/, jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana