Na graničnim prelazima uhapšena četiri lica

Srna
Na graničnim prelazima uhapšena četiri lica

SARAJEVO- Službenici Jedinice granične policije Gradiška uhapsili su lice čiji su inicijali K.S, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli radi izdržavanja kazne zatvora.

Ovaj državljanin BiH kontrolisan je na ulasku u BiH na graničnom prelazu Gradiška i predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Posavskom kantonu, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na aerodromu Sarajevo na letu iz Hanovera uhapšeno je lice čiji su inicijali N.N, kojeg potražuju Opštinski sud u Visokom zbog teških krivičnih djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja, Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela teška krađa i Policijska uprava Tuzla zbog krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Ovaj državljanin BiH predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Prilikom ulaska u BiH, na prelazu Klobuk, uhapšeno je lice čiji su inicijali S.G, jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Trebinju zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja.

Ovo lice predato je službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje.

Službenici Jedinice graničnog prelaza Zvornik uhapsili su lice čiji su inicijali D.S, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Srebrenici zbog krivičnog djela teška krađa.

Državljanin BiH i Srbije kontrolisan je na ulasku u BiH na prelazu Bratunac i predat je službenicima Sudske policije Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana