Na graničnim prelazima BiH uhapšeno 10 osoba

Srna
Na graničnim prelazima BiH uhapšeno 10 osoba

SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH otkrili su na graničnim prelazima 10 osoba koje potražuju sudovi i policija.

Na graničnom prelazu Zupci danas je uhapšena žena čiji su inicijali B.V. (27) jer je potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnog djela obmana pri dobijanju kredita ili drugih pogodnosti. Ona je predata službenicima Okružnog centra Sudske policije Trebinje, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici Jedinice Granične policije Orašje danas su na izlasku iz BiH lišili slobode muškarca M.Dž. (64) jer je utvrđeno da je Policijska stanica Modriča raspisala potragu za njim zbog krivičnog djela utaja. Državljanin BiH i Hrvatske predat je pripadnicima Policijske stanice Modriča.

Na graničnom prelazu Orašje 13. avgusta je uhapšen muškarac čiji su inicijali M.M. (37) jer ga Opšinski sud u Tuzli potražuje zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Na prelazu Šamac slobode je lišen muškarac čiji su inicijali D.Ć. (40) jer je MUP Republike Srpske raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja.

Pripadnici Granične policije Velika Kladuša juče su predali muškarca A.D. (20) službenicima Centra sudske policije u Unsko-sanskom kantonu nakon što je utvrđeno da ga Opštinski sud u Velikoj Kladuši potražuje zbog krivičnog djela krađa.

Na graničnom prelazu Velika Kladuša uhapšen je muškarac čiji su inicijali A.N. (38) jer je utvrđeno da ga Opštinski sud u Cazinu potražuje zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Na prelazu Brčko prilikom izlaska iz BiH uhapšena je žena S.D.B. (32) koju Osnovni sud u Bijeljini potražuje zbog krivičnog djela krađa. Ona je predata službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Na graničnom prelazu Gradiška uhapšen je muškarac čiji su inicijali Z.T. (38) jer je utvrđeno da ga Osnovni sud u Gradišci potražuje radi izdržavanja kazne zatvora.

Pripadnici Granične policije Doljani su na prelazu Bijača lišili slobode lice M.R. (51) prilikom ulaska u zemlju, nakon što je ustanovljeno da je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Na graničnom prelazu Hum uhapšen je muškarac A.S. (36) jer je MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana