Muškarca iz Stanara nepoznata žena ucijenila eksplicitnim snimkom, izvukla mu 150 evra

GS
Muškarca iz Stanara nepoznata žena ucijenila eksplicitnim snimkom, izvukla mu 150 evra

DOBOJ – Muškarac iz Stanara podnijelo je policiji prijavu protiv žene koja ga je ucijenila time da će, ukoliko ne uplati određena novčana sredstva, objaviti njegov video-snimak sa eksplicitnim sadržajem.

"Nezavisne" navode da je riječ o četrdesetšestogodišnjaku kome je nepoznata djevojka, koja ga je nazvala putem "mesindžera" izvukla 150 evra.

Izvor "Nezavisnih" pojasnio je da je muškarca nazvala djevojka koja je imala lažno ime. Ona se tokom razgovora skinula, a nakon toga i on.

Čim se skinuo, veza se prekinula, a ubrzo su umjesto daljeg dopisivanja stigle ucjene da će, ako ne uplati novac snimak biti javno objavljen.

- Nepoznata djevojka, za koju se utvrđuje iz koje je države, tražila je uplatu više novca ali je muškarac rekao da joj može uplatiti samo 150 evra što je i učinio. Kada je opet tražila novac, odlučio je sve prijaviti policiji - rekao je izvor "Nezavisnih".

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da su juče primili prijavu oštećenog u kojoj navodi da je prethodnih dana putem društvene mreže "Fejsbuk" dobio zahtjev za prijateljstvo od žene, koja se, najvjerovatnije, lažno predstavila, a potom preko aplikacije "mesindžer" dobio zahtjev za video-poziv koji je prihvatio.

- Kada se kamera upalila oštećeni je vidio nagu žensku osobu koja je zahtijevala da i on uradi isto, što je i učinio, nakon čega je počeo da dobija poruke da će, ako ne uplati određene iznose novca snimak biti objavljen - navodi se u saopštenju.

Kako su naveli iz PU Doboj, službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj rade na rasvjetljavanja krivičnog djela ucjena.

Ovo nije prvi slučaj jer su i ranije policijski službenici ove Uprave imali slične prijave da su djevojke iz Obale Slonovače, na isti način varale muškarce i ucjenama im uzimale novac.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana