Muškarac uhapšen zbog sumnje da je pokušao da zapali jedrenjak u kojem je zaključao ženu

Tanjug
Muškarac uhapšen zbog sumnje da je pokušao da zapali jedrenjak u kojem je zaključao ženu

TIVAT - Tivatska policija uhapsila je ruskog državljanina V.D. (36) zbog sumnje da je na jedrenjaku ruskoj državljanki najprije uputio prijetnje po život, zatim joj je zadao više udaraca u pred‌jelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali, saopštila je Uprava policije.

Navodi se da je policija postupala po prijavi oštećene, izašli su zajedno sa Službom zaštite i spašavanja, službom Hitne pomoći i posadom Porto Montenegra, na lice mjesta, u blizini ponte u mjestu Seljanovo i spriječili navedeni događaj.

Policijski službenici su na licu mjesta zatekli su više osoba od kojih su prikupljena obavještenja, nakon čega je V.D. uhapšen.

"On je, kako se sumnja, na jedrenjaku kojim su plovili, oštećenoj, takođe ruskoj državljanki, upućujući prijetnje po život, zadao više udaraca u pred‌jelu glave, nakon čega je ostavio zaključanu u kabini broda koji je kasnije polio benzinom u namjeri da ga zapali", navodi se u saopštenju, prenosi Tan‌jug.

Dodaje se da su oštećenoj u ljekarskom izvještaju konstatovane povrede, dok je kod V.D. testiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Protiv V.D. je podnesena krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično d‌jelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

"On će biti priveden na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru", stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana