Muškarac ranjen u rame, osumnjičeni za pokušaj ubistva ide pred tužioca

GS
Muškarac ranjen u rame, osumnjičeni za pokušaj ubistva ide pred tužioca

GRADIŠKA - U pucnjavi koja se jutros dogodila u selu Seferovci kod Gradiške ranjen je Ž. M. iz Gradiške, a zbog sumnje da je na njega pucao uhapšen je M.Š.

U Policijskoj upravi Gradiška naveli su da je M.Š. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva, a kao motiv se spominju porodične razmirice.

- Slučaj je prijavljen jutros oko 6.55, kada je tada nepoznata osoba pucala na Ž.M. iz Gradiške iz vatrenog oružja. Ž.M. je tom prilikom ranjen u predjelu desnog ramena - navode u policiji.

Dodaju da je policija odmah upućena na lice mjesta, te da su došli do informacija da bi izvršilac mogao biti M.Š iz Gradiške, koji je ubrzo pronađen i uhapšen.

-O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu pokušaj ubistva. Tužilac je naložio da se uviđaj izvrši bez njegovog prisustva, te da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje na dokazivanju predmetnog krivičnog djela, a da se osumnjičeni uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprovede u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka - saopštila je PU Gradiška.

Ranjeni Ž. M. prevezen je u JZU ”Bolnica Gradiška” gdje je ljekarski zbrinut.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana