Muškarac odveo ljubavnicu u šumu, pa je pretukao

Indeks.hr
Foto: Ilustracija

Muškarac (57), iz Gorskog kotara, uhapšen je danas u Rijeci, zbog sumnje da je u šumi prijetio ženi sa kojom je u vezi.

Naime, kako se sumnjiči, muškarac je ženu pretukao, a zatim je pucao iz pištolja u vazduh, pored njene glave. Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od uticaja na svjedoka, u ovom slučaju na žrtvu, i od ponavljanja krivičnog djela, prenosi lokalni riječki portal Burin.

Kako prenose mediji, ovaj nemili događaj se dogodio 31. jula, oko 17.30 u šumskom predjelu Sobolova Japlenica, između mjesta Delnica i Lokava.

Muškarac se sastao sa svojom ljubavnicom na tom mjestu, otključao joj i otvorio šumsku rampu, nakon čega su svako svojim vozilom, ušli na šumski put.,

– Ni ti ni ja nećemo izaći odavde. Ubiću i tebe i sebe, sve mi priznaj! – prijetio je muškarac, prilikom čega je iz svog automobila izvukao pištolj, nakon čega je tražio i da vidi njen telefon kako bi provjerio telefonske pozive i poruke.

Pronađen pištolj

Nakon toga, sumnja policija, počeo je da je udara rukama po glavi, čupa je za kosu, a zatim je ispalio jedan hitac u vazduh, pored njene glave. Policija je pronašla i zaplijenila revolver “Smith & Vesson” i četiri odgovarajuća metka.

Protiv 57-godišnjaka je već u toku drugi krivični postupak zbog krivičnog djela nametljivo ponašanje u odnosu na istu žrtvu. Za ovaj incident policija ga sumnjiči za krivična djela ugrožavanje i dovođenje u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana