Muškarac koji je pokušao da se ubije biće saslušan zbog ubistva, prijeti mu doživotna robija

GS
Muškarac koji je pokušao da se ubije biće saslušan zbog ubistva, prijeti mu doživotna robija

NOVI SAD  - Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da će T.N. (55) iz Novog Sada, suprug pokojne T.G. (53) iz tog grada, koja je juče ubijena u porodičnoj kući, biti saslušan u svojstvu osumnjičenog zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

T.N. će biti saslušan u svojstvu osumnjičenog kada se za to steknu uslovi, odnosno kada bude otpušten iz zdravstvene ustanove u kojoj mu se ukazuje medicinska pomoć, nakon što su ga nadležne službe izvukle iz Kanala DTD, gdje je pokušao da izvrši suicid utopljenjem.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu navodi da je taj slučaj kvalifikovalo kao teško ubistvo jer postoji sumnja da je izvršeno na svirep i podmukao način, a za koje je zaprijećena kazna doživotnog zatvora. Kako su prenijeli mediji u Srbiji, on je ubio svoju suprugu na jeziv način - bušilicom joj je izbušio glavu.

U saopštenju je navedeno da je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu, izvršilo uviđaj na licu mjesta i da je, između ostalog, izdat i nalog da se tijelo pokojne prenese u Centar za sudsku mediciniu u Novom Sadu radi obdukcije, kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti. Sa lica mjesta su izuzeti predmeti za koje postoji sumnja da su korišćeni za izvršenje krivičnog djela, a koji predmeti će biti predmet forenzičke obrade i vještačenja, navedeno je u saopštenju. Policija je juče u kući u Novom Sadu pronašla tijelo žene, rečeno je tada Tanjugu u Policijskoj upravi Novog Sada.

T.G. je prethodno, dok je prijetio da će skočiti sa mosta, u pregovorima sa policijom rekao da je usmrtio ženu.  On je oko sebe vezao lance i betonski blok, te je skočio sa Temerinskog mosta, ali je preživio.

Povezane vijesti:

Policija ušla u kuću užasa u kojoj je Novosađanin na monstruozan način ubio suprugu

Horor u Novom Sadu: Neuspješni samoubica ženi izbušio glavu!

Drama u Novom Sadu: Ubio ženu, skočio sa mosta i - preživio!

Strašno: Vezao lance i beton za sebe, pa skočio sa mosta!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana