Muškarac iz Milića komšiju ubio kuhinjskim nožem

ATV
Muškarac iz Milića komšiju ubio kuhinjskim nožem

Milomir Borić (63) iz Milića uhapšen je zbog sumnje da je ubio komšiju Radomira Mišića (66) koga je pijan izbo nožem u mjestu Krajčinovići kod Milića.

Zločin se dogodio juče oko 15.45 časova na lokalnom putu u Krajčinovićima. Kako saznaje ATV svemu je prethodila svađa između komšija. Borić je navodno kod sebe imao nož koji je tokom svađe potegao i nasrnuo na komšiju Mišića i nanio mu dvije ubodne rane. Mišić je nakon ranjavanja prevezen u Hitnu pomoć, ali je ubrzo podlegao.

”Dežurni ljekar Doma zdravlja ”Sveti Nikola” obavijestio je PS Milići da im je dovezen R.M. koji je podlegao povredama zadobijenim od uboda noža”, saopšteno je iz PU Zvornik.

Pojašnjavaju da je, postpuajući po prijavi, policija došla do saznanja da je zločinu prethodio verbalni i fizički napad između R.M. i M.B. koji je pronađen i uhapšen.

”Izvršenim alkotestiranjem kod M.B. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg”, navode u policiji.

Dodaju da su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici PU Zvornik u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

”Po nalogu tužioca tijelo lica R.M. prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske radi vršenja obdukcije. Nakon završene kriminalističke obrade M.B. će biti sproveden nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje”, saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana