Mrtav pijan prelazio trake kod Tomislavgrada, mislio da je u Širokom Brijegu VIDEO

GS
Foto: 24sata.hr

TOMISLVGRAD – Neimenovani čitalac 24sata.hr poslao je ovom portalu šokantan snimak koji prikazuje pijanog vozača kako vozi iz jedne u drugu traku i izlazi izvan ceste. U jednom trenutku prošao je i pokraj policije, a jedan je policajac nastavio trčati za autom koji se polagano micao, ali nije odmah stao.

Bizarnu i opasnu vožnju potvrdio je portaparol MUP-a  Ivica Vrdoljak, koji kaže da su prijavu zaprimili u nedjelju, 26. decembra, oko 12.35 sati. 

Vozač automobila dubrovačkih registracija kretao se Mercedesom putem M61 iz smjera Posušja prema Tomislavgradu, a prema prvim informacijama vozač je ubrzo svladan te priveden nakon desetak minuta.

Kako dodaje Vrdoljak, vozač je bio u teškom alkoholizovanom stanju, ali i dalje je pružao otpor prilikom privođenja ponašajući se drsko.

Čitalac, koji je napravio snimak ,naveo je da nije bio ravnodušan dok je posmatrao pijanog vozača.

- Prvo smo mislili da je bolestan, a kad je počeo ići u druge trake i kad ga je skoro kamion pokupio, nazvali smo policiju. Nije vam svejedno, mogao je nekog ubiti. Bio je mrtav pijan. Kad ga je zaustavila policija, on je mislio da je u Širokom Brijegu a ne u Tomislavgradu – reka je čitalac, dodajući da je udaljenost Širokog Brijega od Tomislavgrada nekih 70 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana