Motociklista zbrinut u UKC RS nakon sudara s traktorom

Nebojša Tomašević
Foto: Arhiva

BANjALUKA - Motociklista Nemanja R. (25), koji je tešeko povrijeđen kada se "jamahom" sudario s traktorom u Podbrdu kod Mrkonjić Grada, trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja.

On je zbrinut u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) iz koga je saopšteno da je on dovezen sinoć u 21.33 časa i  hospitalizovan je u  Klinici za ortopediju i traumatologiju.

- Prema riječima načelnika ove klinike Nikole Bojića, N. R.  je primljen u stanju politraume. Pacijent je  zbrinut i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja. Zbog težine povreda  sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene- rekli su u UKC RS.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad pomenuta nesreća desila se sinoć u 19.50 časova.

- U nesreći su učestvovali motociklista  N.R, koji je upravljao "jamahom" i  G.G iz Mrkonjić Grada sa traktorom "IMT 533". Vozač motocikla je zadobio povrede, a medicinska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske- rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana