Mladić pretučen u Zvorniku, jedno lice uhapšeno (FOTO)

GS
Mladić pretučen u Zvorniku, jedno lice uhapšeno (FOTO)

ZVORNIK- Danijel Petrović iz Zvornika zadobio je teške tjelesne povrede nakon što su ga, kako tvrdi, pretukla dva lica ispred jednog ugostiteljskog objekta u Zvorniku.

Petrović je zbog zadobijenih povreda prebačen na UKC BL. 

Petrović je prvo primljen u bolnicu Zvornik gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odakle je na dalje liječenje prebačen u Banjaluku. 

Zvornička policija je privela lice F. Dž. iz Zvornika zbog sumnje da je, sa još jednim licem, za kojim se traga, Petroviću nanijelo teške tjelesne povrede. 

O ovom slučaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

 Danijel Petrović tvrdi da su ga u sačekuši ispred diskoteke Madona pokušala ubiti dva lica: Filip Džinić i Stefan Savić.

"Bio sam u Madoni kao gost, kad me je ispred pozvao Rašo Krstić i rekao da me čeka Stefan, navodno trebam mu. Čim sam izašao, video sam njih dvojicu, koji su počeli da me udaraju, najviše sa leða, odmah sam se onesvestio i ničega se dalje nisam sjećao", kazao je Petrović u izjavi portalu Drinamedia.

Dalje navodi da se malo prije te izjave probudio iz kome i da su mu rekli da je lobanja napukla i čeka odluku doktora da li će mi otvoriti glavu.

"Moj život je ugrožen, samo zato što sam, navodno, nešto pričao o njima. Molim Vas da ovo objavite da javnost zna sve, da ne dozvolimo da sledeći vikend neko drugi strada", prenosi pomenuti portal izjavu pretučenog mladića iz Zvornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana