Mladić pretučen nakon sukoba u kafani

ATV
Mladić pretučen nakon sukoba u kafani

ISTOČNO NOCO SARAJEVO - Mladen Droca brutalno je pretučen u Istočnom Novom Sarajevu kada ga je u noći između 20. i 21. jula napalo više osoba, javila je ATV.

Prema nezvaničnim informacijama, Droca je sa prijateljem bio  u baru gdje su se sukobili sa više osoba. Došlo je do tuče i svi su ”izbačeni” iz lokala.

Kasnije, kada je krenuo kući, Drocu je navodno presrelo više osoba i brutalno su ga pretukli u blizini benzinske pumpe. Nanijeli su mu teške povrede glave i bez svijesti ga ostavili na ulici. Prevezen je u Bolnicu ”Srbija” u Istočnom Sarajevu, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju, piše ATV.

Kako saznaje ATV sukob u baru je snimljen nadzornim kamerama, te su svi učesnici tuče identifikovani. Nekolicina je već ispitana u policiji, dok se ostale okolnosti istražuju.

U PU Istočno Sarajevo navode da im je cijeli slučaj juče prijavio otac pretučenog Droce, te da se na slučaju intezivno radi.

-Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je oko 15 časova B.D. prijavio je da je u ulici Nikole Tesle više osoba nanijelo povrede glave M.D. Povrijeđeni je hospitalizovan u Bolnici ”Srbija” gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede . saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

-U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška tjelesna povreda - navode u policiji, dodajući da će više informacija biti poznato po završetku istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana