Mladić osumnjičen da je ukrao autobus pa ga vratio nakon što se provozao

Nebojša Tomašević
Mladić osumnjičen da je ukrao autobus pa ga vratio nakon što se provozao

LAKTAŠI - Zoran S. (25) iz Laktaša priveden je i ispitan jer je osumnjičen da je ukrao autobus firme "Kompas" iz Laktaša, kojeg je vratio nakon pola sata, nakon što se s njim se provozao, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Prema informacijama iz policije, ova nesvakidašnja krađa desila se u srijedu  uveče.

Nezvanično, mladić je popio malo više alkohola i sve je učinio iz čiste znatiželje, kako bi se provozao autobusom. Prema našim saznanjima, inače se radi o uzornom mladiću koji nije imao sukobe sa zakonom.

Naš izvor je rekao da je mladić autobus ukrao s parkinga u mjestu Slatina te se s njim po tom naselju vozio oko pola sata i potom ga vratio ga na isto mjesto.

Saznajemo da je mladića kako vozi autobus vidio vozač "Kompasa" koji se vraćao iz grada pa je slučaj i prijavljen policiji.

Policijska uprava (PU) Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenog, saopštila je da je ovaj slučaj prijavljen Policijskoj stanici Laktaši u srijedu.

-  Prijavljeno je da je nepoznata osoba u mjestu Slatina kod Laktaša ukrala autobus "mercedes" te ga nakon izvjesnog vremena vratila na isto mjesto. U vrijeme krađe u autobusu se u kontakt bravi nalazio ključ.  Preduzimanjem operativnih mjera i radnji policija je identifikovala i lišila slobode Z.S. iz Laktaša zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari - potvrdili su u PU Banjaluka.

Dodali su da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj protiv osumnjičenog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana