Mladić nestao u Banjaluci!

BL Poortal
Mladić nestao u Banjaluci!

BANjALUKA - Ako je neko vidio ovog mladića na području Krupa-Bočac, molio bih da mi se javi, drugar je nestao juče ujutro oko 10 sati – objavio je jedan Banjalučanin na društvenim grupama moleći za bilo kakvu pomoć u potrazi za mladićem Stefanom Dašićem, koji je posljednji put viđen juče ujutro kada je otišao sa posla i od tada mu nema traga.

https://ads.bl-portal.com/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=13&loc=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2Fhronika%2Fjavite-ako-ste-vidjeli-stefana-nestao-mladic-u-banjaluci-foto%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2F&cb=4d439b4fceEkipa BL portala kontaktirala je ovog Banjalučanina kako bi pomogli u potrazi sa nestalim Stefanom koji ima 31 godinu.

https://ads.bl-portal.com/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=32&loc=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2Fhronika%2Fjavite-ako-ste-vidjeli-stefana-nestao-mladic-u-banjaluci-foto%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.bl-portal.com%2F&cb=d076f5bdac- Juče ujutro oko deset sati je nazvao jednog prijatelja, bio je uzrujan, rekao je samo čuvajte mi brata. Zatim je sa službenim autom otišao sa posla i nestao, navodi ovaj Banjalučanin za BL portal.

On dodaje i da je policija o svemu obaviještena, juče u Laktašima, a jutros i banjalučka, kao i da su inspektori na terenu i da je u toku potraga u ovom dijelu Banjaluke.

- Gledali smo preko kamera, otišao je prema Bočcu, oko tri sata je ugasio telefon i sada mu ne možemo pronaći auto, pokušavamo ga pronaći, rekao nam je Stefanov prijatelj, piše BL portal.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana