Mladić iz Gradiške tvrdi da nema veze sa neovlaštenim snimanjem

N.T.
Mladić iz Gradiške tvrdi da nema veze sa neovlaštenim snimanjem

GRADIŠKA - Mladen D. (27) iz Gradiške, koji je zajedno sa Draganom S. (20) i Srđanom B. (28), prijavljen tužilaštvu za neovlašteno snimanje radi kompromitovanja policije, tvrdi da on u tome nije učestovao niti je koga nagovarao da snima bilo kakve ragovore.

- Nemam nikave veze sa snimanjem nekih razgovora radi kompromitovanja policijskih službenika. Koliko znam S. B. koji je snimao policajce je podnosio krivične prijave protiv policije zbog navodnog premlaćivanja. Kasnije od tih prijava odustao. Mene s tim povezuju bez dokaza - tvrdi Mladen D. koji se javio „Glasu Srpske“.

Njegov advokat Marko Mikeš potvrdio je da njegov klijent sa neovlaštenim snimanjem nema nikakve veze i da će to i dokazati tokom postupka. Policijska uprava Gradiška nedavno je protiv pomenute trojice mladića podnijela izjvštaj za neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

- Lica M.D. D.S. i S.B. teretimo da su početkom aprila 2022. godine, neovlašteno snimili treće lice bez njegovog znanja i pristanka i navedeni snimak objavili na društvenoj mreži „Fejsbuk“ na stranici portala za objavu novosti. To je urađeno u cilju kompromitovanja više policijskih službenika Policijske uprave Gradiška - navodi se u saopštenju PU Gradiška.

Dodaje se da se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nastavlja rad na identifikaciji i drugih lica koja su učestvovala u izvršenju predmetnog krivicnog djela. N.T.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana