Mladi Banjalučanin poginuo u udesu u centru grada

GS
Mladi Banjalučanin poginuo u udesu u centru grada

BANjALUKA - Mladen M. (24) iz Banjaluke poginuo je u sudaru motocikla i "škode fabije" danas u centru Banjaluke, dok su tri osobe povrijeđene i prevezene su u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na dalje liječenje.

Potvrđeno je to za ATV u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci.

U Tužilaštvu dodaju da su u nesreći povrijeđeni David B.(24), koji je takođe bio na motociklu, vozač "škode fabije" Božana D. (46) iz Banjaluke, te pješak Slavka P. (65) iz Mrkonjić Grada.

-Stradali Mladen M.  bio je na motociklu "jamaha" koji se sudario sa "škodom fabijom", kojim je upravljala Božana D. (46). U nezgodi je, kao pješak, učestvovala i S.P. Oni, su zajedno sa Davidom B prevezeni u UKC Republike Srpske na dalje liječenje - navode u OJT Banjaluka.

U tužilaštvu nisu mogli da preciziraju ko je upravljao motociklom, stradali  ili povrijeđeni mladić, i to će biti predmet dalje istrage.

-Na licu mjesta izvršen je uviđaj i dežurni tužilac je naložio da se sprovedu sve istražne mjere i radnje, kao i potrebna vještačenja da kako bi se rasvijetlile sve okolnosti i utvrdio uzrok nesreće. Naložena je i obdukcija tijela stradalog, koja će biti obavljena u Zavodu sa sudsku medicinu Republike Srpske  navode u Tužilaštvu.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 11.30 časova u centru Banjaluke na mjestu gdje se ukrštaju ulice Kralja Petra Prvog Karađorđevića i Milana Tepića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana