Milorad Cvjetojević optužen za ubistvo Jasmina Selimagića: Žrtvu izrešetao automatskom puškom nakon svađe

N.T.
Milorad Cvjetojević optužen za ubistvo Jasmina Selimagića: Žrtvu izrešetao automatskom puškom nakon svađe

PRIJEDOR - Milorad Cvjetojević (25) iz Bosanske Krupe optužen je za ubistvo Jasmina Selimagića (36) iz Novog Grada, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Optužnicu je podiglo Okružno tužilaštvo, a potvrdio Okružni sud u Prijedoru.

Cvjetojeviću na teret stavlja teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

Na sajtu prijedorskog Okružnog suda je saopšteno da je potvrđena optužnica protiv M.C. za teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, ali detalji nisu objavljeni.

Pomenuti zločin desio se 16. juna u večernjim časovima u kafiću “Blu” u Novom Gradu. Kobnog dana navodno je došlo do prepirke i Cvjetojević je otišao iz kafića po automatsku pušku, a onda se vratio.

Kada je ušao u kafić ispalio je rafal u Selimagića, a zatim mirno sačekao policiju.

Svjedoci ispričali da je, vidjevši naoružanog mladića, Selimagić ustao i krenuo prema njemu te mu navodno rekao nešto u stilu "Šta je mali, šta se k...š" i tad je Cvjetojević je zapucao i ispalio skoro čitav okvir iz automatske puške.

Optuženi do sada nije prolazio kroz policijske evidencije, dok je Selimagić poznat po činjenju krivičnih djela i ranije više puta hapšen i osuđivan.

Cvjetojević je tokom ispitivanja u policiji rekao da je Selimagić imao sukob sa njegovim bratom po majci te da ga je od tada maltretirao. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana