Masovna tuča na gradskom trgu u Tesliću,povrijeđene dvije osobe i policajac

Srna
Masovna tuča na gradskom trgu u Tesliću,povrijeđene dvije osobe i policajac

TESLIĆ - Na gradskom trgu u Tesliću dogodila se tuča u kojoj su povrijeđeni M.B. i N.J. iz te opštine, a policija je na licu mjesta zatekla 150 ljudi, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Ovaj događaj Policijskoj stanici Teslić prijavljen je juče oko 00.15 časova.

Povrijeđenim licima je ukazana potrebna ljekarska pomoć.

Teslićkoj Policijskoj stanici sinoć je u 1.10 časova prijavljeno je i da oko 00.45 prilikom zaustavljanja automobila „pasat“ na semaforu u blizini gradskog trga neko iz mase flašom razbio prednje vjetrobransko staklo, usljed čega je povrijeđen suvozač čiji su inicijali S.Š. sa područja Teslića i oštećen krov i bočno staklo na vozilu.

Tom prilikom licu S.Š. je povrijeđen lakat kroz otvoren prozor vozila, kojim je upravljalo lice M.R. ​

Postupajući po ovoj prijavi, policijski službenik Policijske stanice Teslić M.L. je zadobio povredu potkoljenice koja je, najvjerovatnije, nanesena nepoznatim tvrdim predmetom i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić.

Iz policije navode da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da ovaj slučaj ima obilježje krivičnog djela nasilničko ponašanje.

O svemu je obaviješten  dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Nasilničko ponašanje“.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je nakon svega pokrenuta istraga kako bi se utvrdio identitet nasilnika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana