Mašina otkinula radniku ruku

N.T.
Foto: Ilustracija

PRIJEDOR - Radnik fabrike za preradu drveta Dušan M. (41) iz Prijedora teško je povrijeđen u nesreći koja se dogodila u pogonu za preradu drveta, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale, saopšteno je da se nesreća desila juče oko 14.45 časova, a povrijeđeni je prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci.

Prema nezvaničnim informacijama radniku je mašina otkinula ruku.

Iz Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske saopštili su da je pacijent D.M. za sada stabilnog zdravstveng stanja.

- Pacijent je primljen juče 9. jula s amputacijskom povredom desnog ramena koja je hirurški zbrinuta. Njegovo liječenje i praćenje nastavlja se na Klinici za ortopediju i traumatologiju - saopšteno je iz UKC RS.

Iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale, saopštili su da je obavljen uviđaj uz prisustvo inspektora rada

" Utvrđeno da je radnik firme, lice D.M. iz Prijedora, na mašini za mrvljenje drvne mase-drobilica zadobio teške tjelesne povrede - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti prijave i zadobijanja povreda.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana