Marokanac uhapšen zbog pokušaja ubistva Indijca u Banjaluci!

Nebojša Tomašević
Marokanac uhapšen zbog pokušaja ubistva Indijca u Banjaluci!

BANjALUKA - Državljanin Maroka S.A. uhapšen je juče zbog sumnje da je pokušao da ubije Indijca G.S. (25)  15. jula u Gundulićevoj ulici u Banjaluci.

Potvrdio je ovo načelnik sektora kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka Slaviša Kojić te dodao da pomenuti nisu imali prijavljen boravak u Banjaluci i nisu se lično poznavali. Takođe, potvrdio je da su se Marikanac i Indijac kobnog dana vozili na biciklu te da je došlo do svađe između njih. 

- Tokom obračuna jedan od njih je uzeo skalpel i drugog posjekao po vratu, nanijevši mu povrede opasne po život i pobjegao. Osumnjičeni je sinoć lociran i uhapšen u blizini Tržnog centra "Delta Planet" i sproveden na kriminalističku obradu - rekao je Kojić.

Dodao je da će osumnjičeni nakon kriminalističke obrade biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Pokušaj ubistva dogodio se oko 21.10 ispred hotela "Krajina". 

Akteri sukoba su se biciklima se vozili kroz ulicu kada je među njima došlo do fizičkog sukoba.

Nakon obračuna, osumnjičeni je pobjegao i od tada se za njim intenzivno tragalo.

Kako je  tada ispričao Banjalučanin, koji se zatekao na licu mjesta, on je  vidio dvojicu da se tuku i da jedan je drugog ubo

- Ljudi iz obližnjih lokala su u im prišli. Policija i hitna brzo su došli došla, blokirano je sve. Kada je Hitna transportovala napadnutog muškarca, vidio sam da mu je vrat zavijen. Bilo je mnogo krvi - rekao je tad Banjalučanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana