Maloljetnik i tri muškarca osumnjičeni da su oteli i pretukli maloljetnicu

GS
Maloljetnik i tri muškarca osumnjičeni da su oteli i pretukli maloljetnicu

BANjALUKA - Službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su Š.Š, N.A. i T.A. i jednog maloljetnika, nakon prijave da su sinoć u naselju Lazarevo u Banjaluci protivpravno lišili slobode sedamnaestogodišnjakinju i nanijeli joj povrede.

„Nezavisne“ pišu da su N.A. i njegov maloljetni sin prijavljeni da su nasilno izveli maloljetnicu iz kuće u kojoj je boravila te je ugurali u automobil u kojem su bili Š.Š. i T.A.

Djevojčicu je, saznaju „Nezavisne“, jedan od muškaraca koji su bili u automobilu tukao, pa je zadobila tjelesne povrede.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, „audi“ u kojem je bila djevojčica je zaustavljen, a osim nje policija je u vozilu pronašla i pomenute muške osobe koje su uhapšene.

O svemu je obaviješten nadležni centar za socijalni rad te je djevojčica smještena u Sigurnu kuću, dok su uhapšene osobe danas na kriminalističkoj obradi u Policijskoj upravi Banjaluka.

Banjalučka policija je saopštila da su juče neposredno nakon zaprimljene prijave uhapsili lice Š.Š. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela tjelesne povrede i protivpravnog lišenja slobode.

- Lica N.A. i T.A. uhapšena su zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo protivpravnog lišenja slobode, dok je maloljetnik uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici i protivpravno lišenje slobode – naveli su u policiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i banjalučki Centar za socijalni rad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana