Maloljetni migrant ubijen u Bihaću, u toku potraga za počiniocem

Agencije
Maloljetni migrant ubijen u Bihaću, u toku potraga za počiniocem

BIHAĆ - U sukobu migranata u Bihaću jedno lice je smrtno stradalo, a u toku je potraga za počiniocem, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona /USK/.

Prema izvještaju iz policije, sukob više lica dogodio se juče u 18.25 časova na gradskom šetalištu u Borićima, u neposrednoj blizini migrantskog kampa u kojem su smještene osobe iz grupe ranjivih lica, žene, djeca i tinejdžeri.

Policijsku patrolu o svemu su obavijestili građani, a policija je po dolasku zatekla tri migranta, od kojih dvojicu šesnaestogodišnjaka i jednog dvadesetdvogodišnjaka, koji su stajali iznad četvrtog lica, sedamnaestogodišnjaka, rođenog u Siriji, koji je ležao na zemlji, rekao je portparol MUP-a USK-a Adnan Beganović.

On je dodao da je ovo lice imalo ubodne rane nanesene nožem u grudi i potom je vozilom hitne pomoći prevezeno u Kantonalnu bolnicu, ali je zbog težine povreda kasnije preminulo.

Beganović je rekao da se operativim radom došlo do saznanja o identitetu osobe koja je počinilac ubistva, te da su u potragu uključene jake policijske snage, prenose federalni mediji.

Prema njegovim riječima, o svemu je obaviješteno Tužilaštvo USK i u toku je istraga o počiniocu ubistva i predmetu kojim je ubistvo počinjeno. /kraj/vj

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana