Luksuzni ”audi” zapaljen u Saračici kod Banjaluke!

ATV
Luksuzni ”audi” zapaljen u Saračici kod Banjaluke!

BANjALUKA - Luksuzni ”audi A6”, austrijskih registarsih oznaka, juče je pronađen zapaljen u blizini groblja u banjalučkom naselju Saračica, saznaje ATV.

Automobil, čija je vrijednost procjenjena na oko 60.000 maraka, u potpunosti je izgorio i od njega je praktično ostala samo nagorjela školjka. Zapaljeno vozilo juče su ujutro pronašli mještani Saračice koji su sve prijavili policiji. Ispostavilo se da se radi o automobilu, čiju je krađu dan ranije prijavio A.O. iz Bosanske Krupe, koji živi i radi u Austriji.

Nezvanično, A.O. je u prijavi naveo da je vozilo u 00.30 časova ostavio na parkingu ispred motela u naselju Kočićev vijenac. Vozilo ujutro nije zatekao na parkingu i u 9.30 je policiji prijavio krađu. Samo pola sata kasnije, zaprimljena je prijava da je vozilo pronađeno zapaljeno u blizini groblja u Saračici.

Na upit ATV-a u PU Banjaluka navode da je krađa vozila prijavljena 1. septembra i da je isti dan pronađeno zapaljeno.

”Policiji je prijavljeno da je vozilo ukradeno sa parking prostora i nekoliko sati kasnije je pronađeno zapaljeno. Na licu mjesta je izvršen uviđaj i u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa navedenom prijavom”, rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana