Lopovi ukrali novac iz samouslužne autopraonice u Tesliću

GS
Lopovi ukrali novac iz samouslužne autopraonice u Tesliću

TESLIĆ –Nepoznati lopovi opljačkali su u noći između utorka i srijede samouslužnu autopraonicu u Tesliću otuđivši pri tome nepoznatu količinu novca.

-Policijskoj stanici Teslić juče je prijavljeno da je u noći sa 17. na 18. august izršena provala u dva usisivača i dva boksa za pranje vozila koji se nalaze na jednoj samouslužnoj autopraonici u Tesliću. Tom prilikom je otuđen novac. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa – saopštila je Policijska uprava Doboj.

Za počiniocima ovog krivičnog djela intezivno se traga.

Da ovakve krađe nisu neuobičajene pokazuje i to što su u januaru dva maloljetnika osumnjičena da su izvršili provalu u četiri aparata za sitan novac u samouslužnoj auto-praonici u banjalučkom naselju Lauš.

Identične krađe dogodile su se i prije dvije godine u Tesliću i Brodu.

Na meti lopova u Brodu našla se samouslužna autopraonica, a u Tesliću je iste noći nepoznati lopov ili više njih nasilno otvorio sanduče za kovanice u sastavu samoposlužne auto-praonice, te je ukrao oko 100 maraka. Policiji je tada prijavljeno da je iste te noći, takođe u Tesliću, nasilno otvoreno sanduče za kovanice u sastavu druge samoposlužne auto-praonice, kao i sandučeta na aparatu za usisavanje, odakle je ukraden novac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana