Lopov uhapšen u ukradenom "mercedesu", vozio drogiran

N.T.
Foto: PU Prijedor

PRIJEDOR - Policija je uhapsila R.S. iz Sanskog Mosta zbog sumnje da je ukrao "mercedes" vrijedan 30.000 KM, a utvrđeno je da vozi pod dejstvom droge i da nema vozačku.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor on je zaustavljen 14. septembra u "mercedesu" za kojeg je utvrđeno da je ukraden.

- Policijsku upravu Prijedor su iz Policijske stanice Sanski Most obavijestili da je u noći između 13. i 14. septembra u Sanskom Mostu  počinjena krađa u privatnoj kući i da je ukraden  "mercedes", a šteta  iznosi 30.000 KM. Patrola je nakon prijave izvršila  zaustavljanje i kontrolu vozila iste marke kojim je upravljao R.S. iz Sanskog Mosta. Utvrđeno je da  vozilo potiče iz krivičnog djela, te je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo R.S.  lišen slobode- navedeno je u policijskom saopštenju i dodaje da je vozilo pretreseno te su pronađeni predmeti koje potiču iz krivičnog djela.

Navodi se da je prilikom kontrole utvrđeno da R. S. upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i pod dejstvom opojnih droga i uručen mu je prekršajni nalog za počinjene prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Osumnjičeni R.S. i vozilo predati su u nadležnost policijskim službenicima Policijske stanice Sanski Most.

Predmeti pronađeni pretresom, uz izvještaj o realizaciji naredbe, predati u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana