Lopov odnio alat vrijedan 4.400 KM

N.T.
Lopov odnio alat vrijedan 4.400 KM

TESLIĆ – Mirza H. s područja opštine Doboj Jug uhapšen je zbog sumnje da je u tri krađe na području Teslića ukrao razni alat ukupne vrijednosti od oko 4.400 KM, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Iz Policijske uprave Doboj, navode da je Policijska stanica Teslić protiv pomenutog lica podnijela izvještaj Okružnom tužilaštvu u Doboju kojim  ga tereti za tešku krađu. Navodeći inicijale istakli su da osumnjičenog  MirzuH. terete da je  na području opštine Teslić polinio tešku krađkrađu  i dva krivična djela krađa.

- Za lice inicijala M.H. postoji osnov sumnje da je od 05. do 07. novembra 2022. godine, provalio u teretno vozilo „mercedes“ te iz njega odnio razni alat, čime je vlasniku pričinilo materijalnu štetu u iznosu od 2.250 KM. Takođe, za navedeno lice postoji osnov sumnje da je 10. novembra iz pomoćnog objekta i nezaključanog teretnog ukrao akumulatore i alat, čime je vlasniku pričinilo materijalnu štetu u iznosu od oko 600KM. Postoji sumnja i da je osumnjičeni istog dana iz nezaključanog teretnog vozila otuđilo dvije bušilice, čime je vlasniku pričinilo materijalnu štetu u iznosu od oko 1.500,00 KM- stoji u saopštenju.

Dodaje se da za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je području Policijske uprave Doboj izvršilo više krivičnih djela protiv imovine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana