Lopov koji je odnio torbe pune novca nije prijetio oružjem

N.T.
Lopov koji je odnio torbe pune novca nije prijetio oružjem

BANjALUKA - Policija traga za osobom koji je od trgovca devizama J.Š. istrgla tri torbe sa većom sumom novca i pobjegla, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Kako saznajemo osoba koja je otela novac nije prijetila nikakvim oružjem već je samo istrgla torbe s novcem i pobjegla.

Prema informacijama ATV odneseno je skoro dva miliona maraka.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili da je slučaj okarakterisan kao teška krađa i da se sve desilo oko 16.30 časova.

- Danas oko 16.30 časova, Policijskoj upravi Banjaluka, prijavljeno je da je u Banjaluci neposredno prije prijave, nepoznato lice iz ruku oštećenog lica istrglo torbe u kojima se nalazio veći iznos novca. U toku je istraga u cilju pronalaska izvršioca navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da se sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama opljačkana Banjalučanka godinama se bavim prodajom deviza u mjenjačnici i pretpostavlja se da je ona praćena i da je pljačka tipovana.

- U otimanju novca je učestvovala je jedna osoba koja je presrela ženu i iz ruku otrgla torbe pune novca nakon čega je pobjegla. Nije isključeno da je u ovom otimanju novca učestvovalo više lica i da je izvršilac imao pomagače. Policija je na terenu i intenzivno se traga u cilju otkrivanja svih detalja ovog slučaja - rekao je izvor blizak istrazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana