Lice iz Srpca uhapšeno po naredbi suda iz Gradiške

Srna
Foto: GS

DOBOJ - Policija je u Derventi uhapsila lice iz Srpca čiji su inicijali Z.T. na osnovu raspisane potrage Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske po naredbi Osnovnog suda Gradiška.

Lice Z.T. uhapšeno je juče nakon čega je predato službenicim Policijske stanice Srbac, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policija je u juče u Brodu lišila slobode vozača iz ove opštine čiji su inicijali V.R. kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,42 promila, a u Doboju vozača Z.P. iz ovog grada sa 2,20 promila. Službenici Policijske stanice Doboj dva zatekli su juče dva lica u bespravnoj sječi šume i oduzeli im dvije motorne pile. Ukradeno je 150 metara kubnih drvnih sortimenata, navodi se u saopštenju.

Policijskoj stanici Doboj jedan juče je u 12.45 časova prijavljen šumski požar u mjestu Bukovica Velika izazvan paljenjem niskog rastinja, kao i da je iz ulaza jedne stambene zgrade u Doboju otuđen bicikl vrijednosti oko 600 KM. U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana