Lambaša preminula poslije nesreće

jutarnji.hr
Lambaša preminula poslije nesreće

Zagreb - Hrvatska glumica Dolores Lambaša (32), koja je jutros povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći, podlegla je povredama, prenijeli su hrvatski mediji.

Nesreća se dogodila oko 6.45 časova na autoputu A3 kod Velike Kopanice. Lambaša je navodno u trenutku nesreće bila vezana, ali u ležećem položaju, te je izletjela kroz prozor. Teško povrijeđena glumica je prevezena na Odjeljenje reanimacije slavonsko-brodske bolnice, gdje je operisana, ali je potom preminula. Kako je rekla portparol slavonsko-brodske policije, došlo je do sudara dva vozila koja su potom sletjela s puta. Automobilom je upravljao glumac Stojan Matavulj (52) koji je u nesreći lakše povrijeđen. Protiv njega je podnijeta prijava zbog sumnje u krivično djelo izazivanja saobraćajne nesreće.

Otac Dolores Lambaše rekao je ranije da je njegova kćerka pretrpjela teške povrede stomaka i grudi. Dolores Lambaša igrala je u serijama "Odmori se, zaslužio si", "Zauvijek susjedi", "Zakon ljubavi" i "Ruža vjetrova". Ljetos su kružile glasine da je u vezi sa deset godina starijim rediteljem Goranom Rukavinom, a početkom godine glumica je okončala tri godine dugu vezu s preduzetnikom Josipom Radeljakom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana