Laktaši: Poznaniku polupao auto i prijetio ubistvom

N. T.
Laktaši: Poznaniku polupao auto i prijetio ubistvom

LAKTAŠI - Lazar R. iz Kosjerova kod Laktaša uhapšen je zbog sumnje da je polupao stakla na „ford fijesti" svog poznanika iz susjednog sela Petoševci, te prijetio njegovoj cijeloj porodici, saznaje „Glas Srpske".

Prema našim informacijama on je zbog ranijih razmirica sa poznanicima, ocem i sinom, u subotu došao do njihove kuće u Petoševcima.

''Bio je pijan i prvo je polupao stakla na automobilu koji je bio parkiran ispred kuće. Kada su ukućani izašli on je ocu i sinu zaprijetio da će ih pobiti, svu porodicu, te da će im zapaliti kuću'', rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je neko od njih pozvao policiju koja je brzo stigla i uhapsila nasilnika.

Policijska uprava Banjaluka, navodeći inicijale, saopštila je da Lazara R. terete za krivična djela oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i ugrožavanje sigurnosti.

''Lice L.R. je nakon hapšenja alkotestirano i utvrđeno je da u organizmu imao oko 1,68 g/kg alkohola. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. U toku je istraga'', rekli su iz PU Banjaluka, ne navodeći više detalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana