Kucao na vrata zatvorene prodavnice, pa pucao kroz prozor

Nebojša Tomašević
Kucao na vrata zatvorene prodavnice, pa pucao kroz prozor

MODRIČA - Dragoljub S. (29) je osoba koja je ispalila hitac iz pištolja na prodavnicu u mjestu Tolisa kod Modriče, saznaje „Glas Srpske“.

Prema našim informacijama, on je zajedno sa Narsidom Dž. (32) „pežoom 508“ došao u ovo mjesto.

- Prvo su kucali na vrata prodavnice, a pošto je bilo 4.50 časova i prodavnica nije bila otvorena, suvozač Dragoljub je, iz još neutvrđenog razloga, ispalio hitac kroz prozor u objekat  pa su otišli - kazao je naš izvor.

Radnici prodavnice ujutro su uočili oštećenje na prozoru i zidu u unutrašnjosti prodavnice te je o svemu obaviještena policija.

- Policijski služebnici Policijske stanice Modriča identifikovali su lica koja su se navedenog dana u ranim jutanjim časovima dovezla pred trgovinski objekat, kucali na ulazna vrata, nakon čega je D.S. ispalilo metak iz vatrenog oružja u pravcu trgovine, čime je oštetio prozor i zid u unutrašnjosti iste- naveli su iz Policijske uprave Doboj.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac  Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

- Tužilac se izjasnio da navedeno ima obilježje krivicnih djela oštecenje i oduzimanje tude stvari i neovlaštena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija- pojasnili su u policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana